Достапни линкови

Ѓоргев – Загадениот воздух веќе не е невидлив убиец


Широка е палетата на здравствени ефекти и мислам дека аерозагадувањето е веќе еден тивок и видлив убиец и еден од првите еколошки отрови коишто се на прво место како причина за смрт, што е навистина сериозен податок, вели доктор Драган Ѓоргев од Институтот за јавно здравје.

XS
SM
MD
LG