Достапни линкови

Пленумци најавија реферeндум за СПУКМ


Студентскиот пленум за 28 септември најави необрзувачки студентски референдум. На него ќе се решава дали и понатаму СПУКМ да биде невладина организација или да биде во склоп на УКИМ.

XS
SM
MD
LG