Достапни линкови

Време е за нова иднина со бегалците


Светските лидери на собирот на Обединетите нации за бегалци и мигранти усвоија декларација со која ветуваат дека ќе изградат сеопфатна рамка за решавање на сегашната бегалска криза. Декларацијата од Њујорк е правно необврзувачка.

XS
SM
MD
LG