Достапни линкови

Помошта на ЕУ за Балканот попречувана од локалните власти


Помошта на ЕУ за земјите од Западен Балкан кои се надеваат дека ќе станат членки на Унијата е попречувана од „значителни недостатоци“ во националните влади. Ова во својот најнов извештај го оценува Европскиот ревизорски суд, тело кое ги контролира финансиите на Европската унија.

XS
SM
MD
LG