Достапни линкови

Трајчевски – Нема критериуми за избалансирано известување


Членовите на ад хок телото по сопствено убедување ќе одлучуваат дали известувањето на медиумите ќе биде избалансирано во овие 80 дена до почетокот на изборната кампања, вели директорот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, Зоран Трајчевски.

Категории

XS
SM
MD
LG