Достапни линкови

Вода во „Скопје 2014“, ѓубре во Вардар


На повеќе места низ центарот на Скопје денеска се испумпуваше вода, главно околу градбите од проектот Скопје 2014. Реката Вардар, во центар, е полна со отпад, кој најчесто запира кај галиите.

XS
SM
MD
LG