Достапни линкови

Како против природните катастрофи?


Земјотресот во Италија уште еднаш ја покажа неопходноста од поголема подготвеност на земјите за превенција и брза реакција на природните катастрофи. Најважно е да бидат намалени ризиците од големи последици. Колку тоа се применува во Македонија?

Категории

XS
SM
MD
LG