Достапни линкови

Септември - најдолг месец во годината


Македонските граѓани се на почетокот од септември, еден од месеците кога се бара повеќе од скромните финансиски можности поради отпочнувањето на училишната година но и подготовка за зимата. Ги прашавме како тоа ќе го поднесат овојпат.

XS
SM
MD
LG