Достапни линкови

По Брегзитот, ЕУ со поголема поддршка за Балканот


ЕУ почна да ја утврдува политиката во врска со заминувањето на Британија од Унијата. По првичниот шок од Брегзитот, во Европа се повеќе преовладува мислењето дека тоа ќе биде голем поттик за неопходните реформи во Унијата. Оптимизам и на Балканот за поотворена европска врата за нови членки.

Категории

XS
SM
MD
LG