Достапни линкови

Нападите на ИД во Европа и младите на Блискиот исток


Зголемувањето на бројот напади на милитантите на Исламската држава во Европа би можело да ја уништи репутацијата на муслиманите во светот. Ова го велат некои од младите на Блискиот Исток кои исто така сметаат дека нападите ќе и наштети на интеграцијата на муслиманите во Европа.

XS
SM
MD
LG