Достапни линкови

Јовановиќ - Уметноста е менување на стварноста


Не сум да се отќути она што ни се случува. Дали е тоа учество на протестите, настапи по медиуми, што и да е, мислам дека на крајот најјакото е она што ќе го искажам во она што ќе го направам. Самото создавање на нешто е секако промена на реалноста, вели музичарот Дориан Јовановиќ.

XS
SM
MD
LG