Достапни линкови

Терористичките напади ги намалија туристичките аранжмани


Терористичките напади одложија многу патувања. Најголемо откажување има на летувањата во Турција, а допрва ќе се види интресот за европските метрополи, оти тие не се атрактивни за летниот период. Светот стана опасен, велат граѓаните.

XS
SM
MD
LG