Достапни линкови

Глигоров - Политичката криза е сопка за бизнисот


Партизираните институции, бавните процеси, корупцијата и политичката криза влијаат врз домашните бизниси, вели стопанственикот Венко Глигоров. Според него повеќето економски показатели годинава бележат негативни тенденции.

Категории

XS
SM
MD
LG