Достапни линкови

Ристова: Битката на УКИМ со власта во офанзива


Битката на УКИМ со власта допрва добива карактеристики на офанзива, вели професор Мимоза Ристова. За неа поделбите меѓу интелектуалците се вештачки, бидејќи едните се вистински интелектуалци, а другите се квази и уценети. А, Шарената револуција е бунт против беззаконието и невладеењето на правото.

XS
SM
MD
LG