Достапни линкови

Спорни избори за претседател на Студентскиот парламент


Ситуацијата на моменти беше тензична на четирите факултети на Универзитетот св. Кирил и Методиј во Скопје, кога претставниците на Студентскоиот пленум на студентите кои гласаа им укажуваа дека изботите се нерегуларни.

XS
SM
MD
LG