Достапни линкови

Тензии пред Ректоратот на УКИМ


Пред Ректоратот на УКИМ дојде до тензии кога претседателот на СПУКИМ Кирил Спироски ги повика предложените сенатори да влезат преку спореден влез во Ректоратот. Професорката Родна Живковска од Правниот факултет влезе во вербален конфликт со студентите што го блокираа и тој влез.

XS
SM
MD
LG