Достапни линкови

Британија се изјаснува за нејзината иднина во ЕУ


Во Британија се одржува референдум за излегување или за останување на таа земја во Европската унија. Каков и да биде резултатот, самото изјаснување, ќе има влијание врз односите меѓу Лондон и Брисел. Она што засега е јасно, е дека никој не се ни обидува да претпостави какви ќе бидат тие во иднина.

XS
SM
MD
LG