Достапни линкови

Британија пред референдумот за излез од ЕУ


Во Британија продолжи кампањата за и против излегувањето на земјата од Европската унија, што беше прекината по убиството на проевропската пратеничка Џо Кокс. Нејзината смрт фрли сенка на референдумот, но не е јасно дали ќе има некакво влијание врз резултатот на референдумот на 23 јуни.

XS
SM
MD
LG