Достапни линкови

Зеколи – Немаме капацитет за излез од кризата без странска помош


Кога ќе го погледнете капацитетот, квалитетот и менталниот склоп на лицата кои се вовлечени во политичката сцена и тоа од сите страни, укажува на тоа дека никој од нив не покажува капацитет, спремност, одговорност и свест за мисијата која треба да ја извршува, вели поранешниот дипломат Арсим Зеколи.

XS
SM
MD
LG