Достапни линкови

Шарена револуција- Нашата уметност е бесплатна


Објавата за големите нарачани слики за седиштето на ВМРО-ДПМНЕ на кои се насликани актуелното и поранешното раководство беше и мото на денешниот протест на Шарената револуција. Беа обоени и Владата и Собранието, а најуспешните добија медали за гаѓањето

XS
SM
MD
LG