Достапни линкови

Поделени општества, закана за демократијата


Западните општества во последно време се соочуваат со големи поделби. Поларизираноста врз разни основи ја зголемува конфузијата и во барањето одговори за да се избегнат последиците. Македонија можеби е најдобриот пример за тоа.

XS
SM
MD
LG