Достапни линкови

Се повеќе сиромашни во светот, во Македонија алармантно


Сиромаштијата се зголемува во светот и, според анализите, претставува закана за глобалната безбедност. Македонија не е исклучок, а сиромаштијата во земјата е алармантна, предупредуваат експертите.

XS
SM
MD
LG