Достапни линкови

Булдожери го чистат кампот кај Идомени


Порасна во мал град кој стана симбол на европската политика на затворени граници за мигрантите и бегалците. Од вчера грчките власти почнаа да го отстрануваат. Станува збор за илегалниот камп кој пред неколку месеци беше подигнат кај Идомени во близина на границата со Македонија.

XS
SM
MD
LG