Достапни линкови

Шарена револуција - Став наместо страв


Столбовите пред Владата и Министерството за правда и Собранието вечерва беа повторно обоени од демонстрантите од Шарена револуција. Под мотото „Став наместо страв“, протестот заврши пред Собранието, каде што зборуваа Рената Јајоска и Лидија Димова од СДСМ.

XS
SM
MD
LG