Достапни линкови

Во ЕУ лани над 200 обиди за терористички напади


Во ЕУ лани биле регистрирани над 200 успешни и неуспешни терористички напади, соопштија претставници на Европол. Според нив, и покрај широките акции на владите, насилниот верски екстремизам останува, како што се потенцира, врвна закана за безбедноста на ЕУ.

XS
SM
MD
LG