Достапни линкови

Тенката линија меѓу корупцијата и тероризмот


Корупцијата се повеќе се шири во светот. Нејзини најголеми жртви се сиромашните земји и може да предизвика нестабилност што е директна закана за безбедноста во светот. Затоа, според експертите, анти корупциските напори веќе не треба да им бидат оставени на слабо платени специјалисти.

XS
SM
MD
LG