Достапни линкови

Луѓето сакаат да им помагаат на бегалците


И покрај тоа што го велат нивните влади, граѓаните во светот сакаат да им помагаат на бегалците. Ова е резултатот од најновото истражување, спроведено од Амнести интернешнал со цел детерминирање на тоа колку обичните луѓе се подготвени да помагаат во бегалски кризи.

XS
SM
MD
LG