Достапни линкови

Поповски - Нефункционални институции за удар врз економијата


Гледајте кои луѓе ги водат ресорите, помилувани луѓе, луѓе тотално дискредитирани поради тоа што го правеле во својот мандат, луѓе кои никој не ги познава. сето тоа го поткопува идниот економски раст, вели поранешниот министер за финансии Никола Поповски.

XS
SM
MD
LG