Достапни линкови

Проширувањето на НАТО, далечна иднина?


Дали НАТО во последно време почна да ја исклучува можноста од проширување во наредните неколку години? Како и да е, тоа не се однесува и на Македонија, велат експертите, додавајќи дека од неа самата зависи како ќе ги реши пречките: спорот со името и политичката криза.

XS
SM
MD
LG