Достапни линкови

Мигрантите во Идомени почнаа да работат


Во најголемиот мигрантски камп во Европа кај Идомени на македонско грчката граница и натаму има околу 10 илјади луѓе. Тие не се откажуваат од чекањето границата да биде повторно отворена. Веќе им снемува средства па некои од нив за да преживеат почнаа да работат: прават леб и отвораат берберници.

XS
SM
MD
LG