Достапни линкови

Еврозоната ја олеснува грчката должничка криза


Министрите за финансии на земјите од еврозоната за прв пат расправаа за мерки за ублажување на големиот должнички товар на Грција. Министрите одбија да разгледаат директно намалување на грчкиот долг.

XS
SM
MD
LG