Достапни линкови

Цветкоски - Ние сме земја на оправдувањето


„Фасадата држи, темелите тонат“ е новиот проект на невладината организација Агтис. Целта на проектот е да се измени општестевниот структуиран дефект, опасен синдром кој предизвикува урнисување на јавниот морал. Тоа е онаа вредност која ја претвори Македонија во земја на оправдување на неморалното.

XS
SM
MD
LG