Достапни линкови

Мигрантите во Табановце спасот го гледаат само на север


Околу 850 мигранти со недели престојуваат во транзитниот центар за мигранти. Не планираат да се враќаат назад. Спасот го гледаат во нелегално поминување на границата со Србија.

XS
SM
MD
LG