Достапни линкови

Дали Обама предолго је игнорираше Европа?


Во ова издание на ТВ темата за актуелните текови и проблеми во светот, особено Европа и пристапот на меѓународните фактори кон нив, Европската унија и Соединетите држави. Каква е позицијата на Македонија спрема нив?

XS
SM
MD
LG