Достапни линкови

Бездомници во Македонија


Живот на паркинг, во напуштени куќи, без пари и храна е секојдневие на неколку стотини граѓани на Македонија, без постојано место на живеење. Во Македонија има само еден прифатен центар за бездомници со капацитет од 70 луѓе. И тоа е се.

XS
SM
MD
LG