Достапни линкови

Граѓаните со боја ги „украсија“ спомениците од Скопје 2014


Со боја гаѓаа демонстрантите кон фасадата на зградата на Министерството за култура за да го изразат својот револт од проектот Скопје 2014.Тие со боја, јајца и графити „украсија“ и неколку споменици дел од проектот Скопје 2014, како Трумфалната порта, споменикот Воин на коњ, споменикот на Цар Самоил.

XS
SM
MD
LG