Достапни линкови

Гошев - Постапките на власта заслужуваат експлозија од незадоволство


Ова што ни се случува заслужува експлозија од незадоволство, заслужува незадоволство што ќе ја збрише оваа власт од нејзините запоседнати места, ќе ги отстрани, ќе ги оддува како ветер и ќе ги спречи да ги прават овие штети на Македонија, вели долгогодишниот политичар Петар Гошев.

Категории

XS
SM
MD
LG