Достапни линкови

Владини невладини и зомби набљудувачи


Низ светот се шири авторитарен бран во кој предничат Кина, Русија, Иран, Саудиска Арабија и Венецуела. Oвие земји користат софистицирани методи да ги замолчат дисидентите и да манипулираат со домашните медиуми.

XS
SM
MD
LG