Достапни линкови

Војна меѓу генерациите во Европа


Во светот е во пораст трендот на зголемување на бенефициите за постарите лица. Ваквиот тренд е неминовен и во Македонија. Некои експерти единственото објаснување за ова го гледаат во политиката.

XS
SM
MD
LG