Достапни линкови

Димитрова - ЕУ нема да ѝ прогледа низ прсти на Македонија


Македонија е долу на агендата за проширување на ЕУ, a состојбата е таква веќе извесно време. Така е откако почна да стагнира и ова е во комбинација со фактот дека проширувањето и онака не е на високо место на агендата на ЕУ вели во разговор за РСЕ професор Антоанета Димитрова.

XS
SM
MD
LG