Достапни линкови

Хајд Парк - Перат пари тие што имаат


Политичката и бизнис олигархија може нелегално да изнесува пари од Македонија. Треба да одговараат пред Законот, но реалноста е поинаква, велат анкетираните граѓани.

XS
SM
MD
LG