Достапни линкови

„Панама документите“ и даночните затајувања


Владите во светот почнаа да ги истражуваат можните финансиски злоупотреби на богатите и моќните откако протекоа документи од една панамска адвокатска фирма. Во нив се обелоденува како клиентите ги избегнуваат даноците и како потоа успеваат да ги исперат парите низ легални трансакции.

XS
SM
MD
LG