Достапни линкови

Избори: „Следи ги парите“


Колку пари се трошат за избори и дали парите се пресудни за победа? Можеби не се решавачки фактор, но секако парите се еден од клучните за освојување гласови. Затоа трошењето во предизборните кампањи мора да биде транспарентно и под контрола. Во Македонија има правила, но никој не ги почитува.

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG