Достапни линкови

Слободата на медиумите под закана во Европа


Слободата на медиумите во источна Европа се повеќе е загрозена. Како главна причина се посочува неподготвеноста на тамошните власти да ги прифатат демократските принципи. Веќе неколку години се влошува слободата на медиумите и во Македонија.

XS
SM
MD
LG