Достапни линкови

Бегалците вратени во Грција


Некои од бегалците кои вчера од кампот Идмени во Грција нелегално влегоа во Македонија во атарот на село Моин раскажуваат дека биле водени од криумчар кој најверојатно бил од Грција и дека за тоа им наплатувал.

Категории

XS
SM
MD
LG