Достапни линкови

Разочараност на Табановце


Околу 1500 луѓе, претежно од Авганистан и Сирија се наоѓаат во Табановце. Поголемиот дел од нив се во прифатниот центар а неколку стотини има и во меѓуграничната зона меѓу Македонија и Србија.

XS
SM
MD
LG