Достапни линкови

Среќата се купува со пари


Во светот има многу истражувања за да се утврди што тоа луѓето ги прави среќни. Некои велат дека таа многу е детерминирана од местото на живеење и парите. Во Македонија има и такви кои се и среќни и несреќни.

XS
SM
MD
LG