Достапни линкови

Мигрантите и натаму пристигнуваат на грчките острови


Очајните мигранти не се откажуваат од обидите да стигнат во Европа преку Турција и грчките острови на Егејско море. Засега начелниот договор меѓу Европската унија и Турција за ставање крај на илегалните минувања по се изгледа не успева да ги одврати мигрантите од оваа нивна намера.

XS
SM
MD
LG