Достапни линкови

Границата на Европа, меѓу Македонија и Грција?


Словенија од полноќ веќе не прима мигранти без валидни пасоши и визи. Веднаш потоа и Хрватска и Србија објавија слична мерка за да го ограничат бројот мигранти кои доаѓаат од Македонија. До ова дојде по самитот на ЕУ и Турција за мигрантската криза.

XS
SM
MD
LG