Достапни линкови

Македонија меѓу мигрантите, Грција и поделената ЕУ


Балканската мигрантска рута се прекршува на македонско грчката граница. Дали Македонија и Грција ризикуваат да станат жртва на можното решение на проблемот со мигрантите во Европа?

XS
SM
MD
LG